Bosch – Magasin och blogg

Bosch står för kvalitet och är ett ansett namn på marknaden när det handlar om utveckling och tillverkning av värmepumpar. Sedan många år är det Mediaspjuth som ser till att information och nyheter från Bosch Thermoteknik i Tranås når ut till kunder och branschfolk.

Berg-, jord- eller sjövärme? Eller passar det bättre med luft/luft? Allt fler blir intresserade av att investera i ett optimalt och energisparande värmesystem och då är det viktigt att informationen kan nås på ett rakt och smidigt sätt. Mediaspjuth hjälper till att sprida fördelarna med Bosch genom magasinet ComPressen som bjuder på intressanta reportage, presentationer och aktuella fakta. Planering, artiklar, fotografering, formgivning – vi står för rubbet.

För att även låta gemene man ta del av informationen har vi sedan 2017 utökat samarbetet med en ny kanal, regelbundna blogginlägg på Boschs webbplats. Ett fantastiskt roligt uppdrag som ger läsaren möjlighet att på ett mer personligt sätt få tips och råd av experten, hitta svar på specifika frågor eller läsa om kunder och vad som fick dem att välja Bosch.

Grafisk design Digitalt Nyheter Research Tidning Content
Tillbaka

Fler intressanta projekt